Taikapeili Production

Värianalyysi

Tutustu tuoteperheeseemme!

Asiakkaan kertomaa

Henkilökohtainen vaateväripaletti on jokaisen naisen ja miehen perustyökalu pukeutumisessa. Unohda jo ainainen musta ja käytä värejä! Oikeat sävyt lähellä ihoasi ja kasvojasi saavat sinut hehkumaan ja näyttämään energiseltä..

Värianalyysissä nyt useita eri mahdollisuuksia!

Kysy lisää tai tilaa, email: paivi.lehtovuori@taikapeili.fi puh: 0502918

 1. Lumo, 48 värin vaatevärikartta
  209 euroa

 2. Taika, 45 värin vaatevärikartta
  189 euroa

 3. Magic, miesten oma väri- ja tyylikartta
  189 euroa

 4. Tuike, 30 värin vaatevärikartta
  169 euroa


 5. Mini Magic Lady, 30 värin paletti
  119 euroa, naisille

 6. Mini Magic Mister, 30 värin paletti
  119 euroa, miehille

 

Värianalyysi ei ole enää paikasta kiinni. Tilaa värit luoksesi! Taikapeilin avulla saat vuodenaikapäivityksesi minne haluat.

 

 

Väriympyrä

 

 

Unohda ainainen musta - tule värien ja tyylin maailmaan!

Haluaisitko tietää omat parhaat värisävysi? Oletko eloisa kevät vai todellinen syksy, vaalea kesä tai vastakohtien talvi? Haluatko muuttua eduksesi? Varaa aika henkilökohtaiseen värianalyysiin. Selvitämme parhaat värisi, jotka korostavat ihoasi, silmiäsi sekä hiuksiasi - saaden sinut loistamaan! Lukuisat naiset ja miehet ovat oivaltaneet värien merkityksen pukeutumisessa sekä asustamisessa. Värianalyysin avulla saat tietoosi myös parhaimmat meikkisävysi sekä inspiraatiota asustamiseen. Imagokonsultti Päivi Lehtovuori on jo 30 vuoden ajan toiminut tyylin, värien sekä muodin parissa. Hänen avustuksellaan lukemattomat naiset ja miehet ovat saaneet itselleen varmuutta sekä uskallusta pukeutumiseen, asustamiseen ja esiintymiseen. Aloita itseesi sijoittaminen jo tänään!

Värianalyysi avaa silmäsi näkemään pukeutumisen ja värit aivan uudella tavalla! Ilman värianalyysiä shoppailet vain irtokappaleita vaatekaappiisi, et asukonaisuuksia yllesi. Järkevistä vaatehankinnoista on iloa pitkään. Värianalyysin avulla opit yhdistelemään vaatteita helpommin. Vaatehankintasi sekä asusteet muuttuvat yhdenmukaisiksi ja ostoksilla käynti tuntuu miellyttävältä. Värianalyysi on suosittu kaikenikäisten keskuudessa. Lukuisat asiakkaamme ovat löytäneet värikkäämmän tavan pukeutua sekä korostaa upeaa olemustaan. Ole sinäkin yksi heistä!