Taikapeili Production

Mikä Taikapeili?

Taikapeili Production on tyylikoulutusta sekä konsultointia tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 1993. Yritys aloitti toimintansa Oulussa. Taikapeili oli ensimmäinen maailman pohjoisin tyyli- ja mallikoulu. Vaikutteen tyyli- ja mallikoulutukseen Päivi Lehtovuori sai jo 14-vuotiaana mannekiiniopettajaltaan Madame Sanelma Vuorteelta, joka toi mannekiinikoulutuksen Suomeen v.1953 Ranskasta. Päivi Lehtovuori on toiminut vuosia freelance-mallina esiintyen lukuisissa TV-mainoksissa, elokuvissa, kuvauksissa sekä muotinäytöksissä. Ensimmäiset muotikuvaukset hän teki 15-vuotiaana esiintyen mallina Pentik Oy:lle nahkavaatemallistossa.

Vuosien asuminen ulkomailla vuosina 2001-2008 mm. Madridissa, Atlantassa ja Hampurissa on antanut Päivi Lehtovuorelle käytännön kokemusta erilaisista kulttuureista, tavoista, pukeutumistyyleistä sekä tilaisuuksien järjestämisestä. Päivi Lehtovuori on suorittanut Event Planning tutkinnon vuonna 2006 Clayton State Universityssa, USA:ssa. Lisäksi hänellä on Image Consulting, Personal Shopper sekä Party Planning diploma koulutuksista vuosina 2005-2007 Atlantassa, USA:ssa. Hän on hankkinut BFAS:n tyyli- ja imagokonsultin koulutuksen Suomessa vuonna 1994 ja seuraa tiiviisti alan kehittymistä globaalisti. Päivi Lehtovuori kuuluu kansainväliseen ISES-järjestöön Yhdysvalloissa sekä INC klubiin Espanjassa. Päivi Lehtovuori kuuluu myös Suomen Yrittäjät-järjestöön.

Taikapeilin toteuttamat tyyli- ja imagokoulutukset yrityksille, oppilaitoksille ja yksityisille ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen. Suosituimpia aiheita ovat tyylikoulutus, tyyli- ja värianalyysit sekä vaatekaappi- ja tyylikonsultointi. Yritysten teemapäivät ovat suosittuja sisältäen eri aiheita imagon rakentamisesta aina meikki- ja korkkarikouluun.

Ensivaikutelman tekemiseen ei tule toista kertaa!

Ota yhteyttä tästä.